Sietes vr.2 [Guia d'ús]

  • Published on
    16-Jan-2017

  • View
    155

  • Download
    2

Transcript

Diapositiva 1

Guia ds

Duraci del tutorial: 9vr. 2 02/01/2016

Sistema dInformaci Essencial en Teraputica i SalutLa Fundaci Institut Catal de Farmacologia s una instituci de carcter no lucratiu, centre collaborador de l'OMS i daltres institucions, associat a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a la Universitat Autnoma de Barcelona.

La base de dades SIETES (Sistema dInformaci Essencial en Teraputica i Salut) la fa la Fundaci Institut Catal de Farmacologia, que promou la prescripci racional dels medicaments i ls efectiu i eficient dels recursos teraputics.

El desembre de 2015 el SIETES comptava 90.295 cites. No sindica explcitament el criteri de la selecci de les fonts dinformaci o labast.

Recursos de la pantalla inicial

Hi ha 4 recursos per trobar cites:CercadorDestacatsRecomanatsRecentsLes seccions darticles recomanats i recents ofereixen lagregaci als seus canals dactualitzacions RSS.

Pantalla de cerca

La base de dades es pot interrogar en castell i en angls O per les paraules clau preestablertesO tamb refinant per camps especfics

Una cerca pel terme hernia discal ens torna 9 resultats ordenats des del ms recent.

Els botons de lesquerra indiquen si hi ha cites relacionades a SIETES i si hi ha un resum.

Al final de cada registre hi ha totes les paraules clau que lindexen i sn navegables.Paraules clau

Exportar resultats o cites seleccionades

Les cites seleccionades es conserven a una carpeta MIS CITAS, des don podem exportar-les en format Vancouver o en altres 5 formats a un fitxer.

Les cites seleccionades (MIS CITAS), podem descarregar-les en format RIS, el ms estndard pels gestors bibliogrfics habituals (Reference Manager, Zotero, Mendeley, etc.)

Ms informaci en la web de la Fundaci Institut Catal de Farmacologia: http://www.icf.uab.es/es/index.html

Elaborat per: Marta-R. Domnguez (mrdoming@vhebron.net)