Revista Classe 6 1

 • Published on
  16-Mar-2016

 • View
  218

 • Download
  3

DESCRIPTION

Aqu teniu La Revista de la Classe nmero 1

Transcript

 • La Revista de la classe

  1

 • ndex1-Novetats al blog de la Revista

  2-Eclipse

  3-La Marat de Tv3

  4-Grups de msica catalans

  5-Bara-Madrid 0-5

 • 1000!Hem arribat a 1000 visitants abans de Nadal demanem les Grcies a tots els que han col.laborat i a fer-nos arribar a 1000 visitants abans de Nadal.Segueix visitant el nostre blog i segueix gaudint de la Revista de la Classe. +

  Grcies!

  Nou blog de VdeoAra ja podeu entrar a una nova web la de vdeos de La Revista de la Classe una web per disfrutar sense parar de veure vdeos ara teniu vdeos de tv3 com Polnia , infidels , Crackvia...Per entrar-hi noms has d'anar a la part dreta del blog on hi posa altres blogs i all podras trobar altres blogs i entre ells el de vdeos de la Revista de la Classe

  Nou blog D'Enquestes Aquest s un blog per votar, hi ha moltes enquestes.Per entrar-hi noms heu d'anar al blog de la Revista i anar a la part dreta hi han molts blogs i entre ells hi ha el blog d'enquestes de la Revista de la Classe,podru votar en les enquestes que encara estiguin obertes i podru veure els resultats de les enquestes que ja estan tancades.

  Encara no has entrat al blog de La Revista?Doncs ja pots entrar a:

  http://larevistadelaclasse.blogspot.com/

 • Eclipse

  Aix va dedicat per a qui li agradi la saga Crepusculo per qui es vulgui animar a veure el triler de Eclipse subtitulat amb espanyol...Eclipse es va estrenar el 30 de juny.Jo us recomano que la aneu a veure.http://www.youtube.com/watch?v=AIF9W7_6I60

 • La Marat de Tv3

  La Marat de TV3 s un projecte solidari impulsat per Televisi de Catalunya i la Fundaci La Marat de TV3 i enfocat a obtenir recursos econmics per a la investigaci cientfica de malalties que, ara per ara, no tenen curaci definitiva.

  Per La Marat de TV3 va ms enll de l'obtenci de fons. T una important tasca de sensibilitzaci de la poblaci catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca cientfica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marat s tan important la recaptaci de diners com la divulgaci cientfica, la conscienciaci i l'educaci de la societat en la cultura cientfica.

  Aquest any la Marat es fa el 19 de Desembre .

  PER MS INFORMACI ENTREU A: tv3.cat/lamarat

 • Grups de msicacatalansELS PETSEls Pets van nixer el 24 de desembre de 1985 a Constant, un petit poble del Tarragons. Els seus components son: Llus Gavald; veu i guitarra, Joan Reig; bateria i veu i Falin Cceres, baix, i amb dues noies que canten: Annabel Gavald i Maria Van Liew. Un dels seus grans xits s Bon Dia.

  MANELManel s un grup de msica de Barcelona, les seves canons mesclen el pop amb msica ms tradicional cantada en catal. Els seus membres son: Guillem Guisbert, Mart Maym , Roger Padilla i Arnau Vallv. Una de les canons ms conegudes s El Mar!

  LA TRINCALa Trinca fou un grup de msica i espectacle catal format per Josep Maria Mainat, Miquel ngel Pasqual i Toni Cruz. Va ser un dels fenmens musicals i escenogrfics ms populars de la dcada dels 70 i principis dels vuitanta a l'Estat espanyol. La seva original proposta artstica es basava en la crtica social i poltica. El primer videoclip dEspanya el va fer la Trinca el 1970 de la can Tots som pops.

  LAX N BUSTOJimmy Piol Mercader: bateria i cors.Va nixer al Vendrell el 20 de juliol de 1971.Jess Rovira Costas: baix i cors.Va nixer al Vendrell el 24 de maig de 1968.Pemi Rovirosa Morgades guitarra i cors.Va nixer al Vendrell el 5 de juny de 1969.Cristian G. Montenegro: guitarra.Va nixer a Vilafranca del Peneds, el 15 d'octubre del 1970.Eduard Font: teclista.Va nixer a Torroella de Montgr l'11 de novembre del 1975.Abans havia estat amb Sopa de Cabra i Glaucs.Salva Racero Alberch: veu des de l'octubre 2006.Va nixer a Manresa el 8 d'agost del 1976.

  ANTNIA FONTAntnia Font s un grup format al 1997 a Mallorca que canta exclusivament en mallorqu.El compositor i guitarrista s Joan Miquel Oliver.Una de les canons de ms xits s Allegria o Wa yeah:

 • Bara-MadridVa ser un gran partit per el Bara , un gran 5-0 gaireb el Madrid no va poder atacar per el Bara va poder atacar molts cops i la meitat dels gols que van xutar els van marcar.Unes quantes faltes vull dir moltes faltes aqu tenim imatges del partit:

 • FiAcabem aquesta revista ara esperem qu us ho passeu molt b aquest Nadal i que us prepareu per la segent revista.

  Aqu teniu les millors imatges de la setmana:

  Continuar...