Propostes Treball de Recerca 2010-2011 ?· PROPOSTES DE TREBALLS DE RECERCA BATXILLERAT 2 ... DESCRIPCIÓ…

 • Published on
  26-Sep-2018

 • View
  212

 • Download
  0

Transcript

 • 1

  PROPOSTES DE TREBALLS DE RECERCA

  BATXILLERAT 2

  CURS 2010-2011

  INSTITUT ANTONI DE MART I FRANQUS

  Tarragona

 • 2

  Departament de Matemtiques FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 01 TTOL Polinomis. Aproximaci polinmica dalgunes funcions PROFESSOR Carme Gir DESCRIPCI Conixer i fer servir correctament les eines que proporciona lordinador (Excel, Derive,...) i aplicar-ho a laproximaci de funcions mitjanant polinomis. Departament de Matemtiques FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 02 TTOL El teorema de Pitgoras PROFESSOR Carme Gir DESCRIPCI Diverses formes de demostraci del teorema de Pitgoras. Teorema de Fermat. Departament de Llengua catalana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 03 TTOL El gui audiovisual. Estructura i desenvolupament PROFESSOR Joan Gin DESCRIPCI Aproximaci a lestructura dun gui audiovisual: gui literari, gui tcnic. Story board. Realitzaci dun gui complet de vdeo. Departament de Llengua catalana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 04 TTOL Voluntariat lingstic PROFESSOR Anna Gispert DESCRIPCI Creaci dun projecte per tal dacollir els nouvinguts i facilitar-los lexpressi oral en llengua catalana. Departament de Llengua catalana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 05 TTOL El seguici de santa Tecla PROFESSOR Anna Gispert DESCRIPCI Coneixement de la realitat dels entremesos, balls o danses, dels balls parlats, del bestiari i dels castells de la nostra festa major. Recerca bibliogrfica, treball de camp i dossier.. Departament de Llengua catalana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 06 TTOL Descobrim els autors tarragonins PROFESSOR Anna Gispert DESCRIPCI Domnec Guans, periodista, narrador, memorialista i crtic literari. Ramon Comas, poeta, novellista, contista i assagista... Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 07 TTOL Contaminaci alimentria. Additius i conservadors PROFESSOR DESCRIPCI Qumica dels additius ds com en els principals aliments: derivats lctis, pa i els seus derivats, begudes alcohliques i refrescants, gelats. Collaboraci ETSEQ.

 • 3

  Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 08 TTOL El caf i els productes estimulants PROFESSOR DESCRIPCI Caracterstiques i varietats. Productes qumics amb efectes estimulants. Efectes dopant. Estudis analtics bsics. Les tcniques de producci. Volum de consum. Collaboraci ETSEQ. Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 09 TTOL Els vins i els diferents productes enolgics PROFESSOR DESCRIPCI Caracterstiques prpies. Composici qumica. Lanaltica i la seva aplicaci a la qualitat, grau alcohlic, acidesa, color, contingut de sucres, trtars, efecte cava...El paper dels enlegs i la cura tncica del cultiu i de la producci. Collaboraci ETSEQ. Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 10 TTOL Els sabons i els detergents PROFESSOR DESCRIPCI Caracterstiques i tipus de detergents sinttics. Propietats netejadores. Analtica bsica. Propietats tensoactives. Fabricaci de sabons. Detergents comercials. Collaboraci ETSEQ. Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 11 TTOL Les llaunes de conserva PROFESSOR DESCRIPCI Propietats. Determinaci de lestany com a contaminant. Recobriment i protectors. Tipus daliments a contenir. Llaunes comercials. Collaboraci ETSEQ. Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 12 TTOL Els lsers PROFESSOR DESCRIPCI Formaci i aplicaci. Tipus. Lsers industrials i de consum. Utilitat en la construcci dimatges. Aplicacions a jocs. Collaboraci ETSEQ. Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 13 TTOL La vitamina C en els aliments PROFESSOR DESCRIPCI Determinaci en els aliments ms bsics. Propietats i efectes preventius de malalties. Consum i produccions farmacutiques. Collaboraci ETSEQ. Departament de Fsica i Qumica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 14 TTOL Identificaci dels plstics PROFESSOR DESCRIPCI Propietats dels plstics i metodologia per a la identificaci. Acci dels dissolvents. Contaminaci i eliminaci de residus. Producci i consum. Collaboraci ETSEQ. Departament de Llengua Castellana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 15 TTOL La premsa escrita PROFESSORS DESCRIPCI Hom podr triar entre subtemes diversos, dacord amb el tutor: premsa i literatura, lesport a la premsa, el cmic en la premsa, els gneres periodstics.

 • 4

  Departament de Lengua Castellana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 16 TTOL La stira en la historia de la literatura espaola PROFESSORS Manuel Fuentes DESCRIPCI Reconeixement i interpretaci dels trets crtics i humorstics presents en la literatura espaola: autors, temes, tcniques, visi general del panorama satric daquesta etapa. Departament de Lengua castellana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 17 TTOL La ciudad de Barcelona como tema narrativo en las novelas de Juan Goytisolo, Carmen Laforet, Manuel Vzquez Montalbn, Carlos Barral, Juan Mars y Eduardo Mendoza PROFESSORS Departament de Lengua castellana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 18 TTOL El lenguaje de los mensajes publicitarios PROFESSORS DESCRIPCI Anlisi dels missatges publicitaris: estructura del text, lectura de les imatges, connotacions, procediments retrics... Coneixement dels mecanismes i interessos subjacents en el mn de la publicitat i desenvolupament duna percepci ms crtica i madura envers el seu contingut. Departament de Lengua castellana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 19 TTOL El amor en la literatura entre la Edad Media y el romanticismo PROFESSORS DESCRIPCI Anlisi i interpretaci del tractament del tema amors en la literatura espanyola entre lEdat Mitjana i el romanticisme. Marc histric i cultural de referncia. Departament de Lengua castellana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 19 TTOL Catalogacin y estudio de los fondos del Archivo Mart i Franqus PROFESSORS Manuel Fuentes DESCRIPCI Departament de Lengua castellana i Literatura FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 19 TTOL Introduccin al estudio de la literatura hispanoamericana PROFESSORS Manuel Fuentes DESCRIPCI Departament de Visual i plstica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 20 TTOL Projecte de disseny PROFESSORS Bernardo Mas DESCRIPCI Disseny dun objecte, espai o imatge corporativa. Treball sobre metodologia, recerca, classificaci i estudi de mercat. Com a conclusi, la prpia proposta de disseny de lalumne. Departament de Visual i plstica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 21 TTOL Estudi de tcniques grfiques PROFESSORS Lluci Senz DESCRIPCI Anlisi dun procs de tcniques grfiques representatives dun corrent o moviment artstic. Estils, autors, evoluci...

 • 5

  Departament de Visual i plstica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 22 TTOL Anlisi dun procs tridimensional artstic (Forja, cermica, orfebreria, picapedrer, talla de fusta, restauraci, arquitectura) PROFESSORS Lluci Senz DESCRIPCI Observaci del procs, parts en qu es realitza, illustraci grfica dels treballs realitzats en els tallers especfics. Departament de Visual i plstica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 23 TTOL Estudi duna vessant de lobra dun artista contemporani del nostre entorn PROFESSORS Bernardo Mas DESCRIPCI Observaci i estudi daspectes formals i tcnics. Recursos i materials emprats, illustraci grfica de les obres. Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 24 TTOL Robtica i aplicacions Professor: Maral Virgili Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 25 TTOL Prevenci de riscos laborals Professor: Joan Ribot Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 26 TTOL Estudi de mquines Professor: Jordi Heredia Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 27 TTOL Aplicacions tecnolgiques Professor: Ernest Meseguer Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 28 TTOL Manteniment informtic Professor: Ernest Meseguer Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 29 TTOL Sistemes elctrics i electrnics Professor: Antonio Garcia Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 30 TTOL Elaboraci duna WebQuest sobre el mn de les energies Professor: Marc Alemany Departament de Tecnologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 31 TTOL Altres proposats per lalumne relacionats amb el mn tecnolgic Professor: contactar amb Jordi Heredia o qualsevol membre del departament.

 • 6

  Departament de Francs FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 32 TTOL Els cmics en llengua francesa (francesos i belgues) PROFESSORS Maribel Aguilera DESCRIPCI La historieta en si mateixa, la seva finalitat. Anlisi del cmic des del punt de vista del text i del dibuix. El seu llenguatge. Lhumor en el cmic i la seva traducci al catal i al castell. Departament de Francs FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 33 TTOL La literatura francesa PROFESSORS DESCRIPCI Aproximaci als diferents corrents literaris francesos, els autors i les seves obres emblemtiques. Repercussions en altres literatures. Departament de Biologia i Geologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 34 TTOL Anlisi dun sistema natural PROFESSORS DESCRIPCI Treball eminentment de camp amb la finalitat destar en contacte amb lentorn proper (bsicament Tarragons). Per fer aquestes anlisis es poden utilitzar els aparells per mesurar les variables del sistema i integrar-ho per resoldre el problema plantejat en el treball o per fer un estudi global del medi. Podeu fer treballs de camp relacionats amb els ecosistemes litorals amb collaboraci amb el projecte de gesti sostenible de la Punta de la Mora Departament de Biologia i Geologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 35 TTOL Botnica aplicada PROFESSORS DESCRIPCI Estudiar les plantes en el seu aspecte ms prctic: plantes medicinals, aplicacions agrcoles, conreus ... El treball tamb es pot orientar cap a lanlisi de la gesti de boscos o daltres comunitats vegetals. Departament de Biologia i geologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 36 TTOL Treballs de biologia general: microbiologia, gentica, metabolisme ... PROFESSORS DESCRIPCI El treball de laboratori ser fonamental per realitzar aquests tipus de treballs. Sestudiaran microorganismes i lefecte de variables (pH, T, salinitat ...) en el seu creixement o en el seu metabolisme. Aquest estudi es podr complementar amb un treball bibliogrfic dels diferents organismes que tinguin un inters determinat. Tamb es podr analitzar la transmissi gentica dun carcter, treballant amb alguns organismes que es puguin cultivar al laboratori. Departament de Biologia i geologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 37 TTOL Anlisi de riscos i impactes geolgics associats a lactivitat humana. PROFESSORS DESCRIPCI La recerca es basar, fonamentalment, en el treball de camp i de laboratori, en lanlisi dinformaci cartogrfica, de mostres de materials, etc. A partir daquestes anlisis es plantejar la gesti dalgun aspecte del medi del nostre entorn (regeneraci de platges, riscos dinundaci, risc ssmic, contaminaci atmosfrica o hdrica ...)

 • 7

  Departament de Biologia i geologia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 38 TTOL Estudi del passat a partir dels fssils PROFESSORS DESCRIPCI La recerca es basar en lanlisi dafloraments de roques on es pugui trobar fssils, amb lobjectiu de descobrir el passat del nostre planeta. El mtode s, fonamentalment, treball de camp i de laboratori Tamb en lanlisi e diferents tipus dinformaci: cartogrfica, mostres de fssils, materials, etc. Departament de Angls FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 38 TTOLS Si voleu fer un treball dAngls adreceu-vos a qualsevol professor/a del Departament. En qualsevol cas, la llengua vehicular del treball ha de ser langls. Departament de Msica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 39 TTOL La msica de la catedral de Tarragona La msica en la publicitat Msica actual La msica dins les coreografies de la dansa PROFESSORS Remei Tell Departament de E. Fsica FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 40 TTOL Activitat fsica i salut, Activitat fsica recreativa i expressi corporal, Activitat fsica i esport PROFESSORS Ma Carmen Garca Belloso DESCRIPCI Recerca de diferents tecnologies per a la millora de lactivitat fsica i la condici fsica, prevenci i seguretat en lactivitat fsica, importncia de lactivitat fsica en el temps de lleure, dansa i moviment Departament de Llat FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 41 TTOL La msica i la mitologia PROFESSORS DESCRIPCI Es tracta de conixer el tractament de la mitologia tant a la msica clssica com a la msica actual. Departament de Llat FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 42 TTOL Recorregut mitolgic pels carrers i edificis de Tarraco PROFESSORS ? DESCRIPCI Es tracta de fer un estudi dels mites que podem trobar en els diferents noms i edificis de la nostra ciutat. Departament de Llat FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 43 TTOL La comdia en el mn clssic PROFESSORS ? DESCRIPCI Sestudiaria el naixement de la cmedia i la seva evoluci tant a Grcia com a Roma. Departament de Llat FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 44

 • 8

  TTOL Seguint Fedra al llarg de la literatura PROFESSORS ? DESCRIPCI Lalumne hauria de fer un estudi comparatiu del tractament del personatge de Fedra en diferents poques de la literatura europea (Eurpides, Ovisi, Sneca, Racine, Unamuno, Espriu, Vilallonga,...) Departament de Llat FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 45 TTOL El mn dels morts a la literatura clssica PROFESSORS ? DESCRIPCI Sestudiarien els ritus funeraris a lantiguitat, el viatge al ms enll i la utilitzaci daquests temes a la literatura. Departament de Llat FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 46 TTOL Lendevinaci al mn clssic PROFESSORS ? DESCRIPCI Estudi de les principals formes dendevinar la voluntat dels dus que utilitzaven grecs i romans, i del funcionament dels diferents oracles: Delfos, Dodona, Cumas,... Departament de Economia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 47 TTOL Preus i salaris a la ciutat de Tarragona,1970-2000 PROFESSORS J.M.Vila DESCRIPCI Estudi daquests elements i la seva influncia en leconomia tarragonina. Departament de Economia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 48 TTOL Estudi sobre la qualitat de vida a Tarragona PROFESSORS J.M.Vila DESCRIPCI Anlisi de les variables que hi intervenen. Diferents indicadors per edat, sexe, nivell de renda, estudis,... Departament de Economia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 49 TTOL Evoluci del mercat laboral a Tarragona, 1970-2000 PROFESSORS J.M.Vila DESCRIPCI Anlisi comparativa per sectors, nivell destudis, sexe, edat,... Departament de Economia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 50 TTOL Projecte de creaci duna empresa PROFESSORS J.M.Vila i P. Lzaro DESCRIPCI Anlisi comercial, econmic i administratiu duna negoci proposat per lalumne/a i elaboraci del projecte de viabilitat del mateix. Departament de Economia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 51 TTOL Seguretat en el treball i formaci professional a la provncia de Tarragona PROFESSORS J.M.Vila DESCRIPCI Estudi sobre les mesures de seguretat i higiene en el treball; inversions realitzades, repercussions en la societat, en els diferents sectors econmics. Departament de Economia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 52 TTOL Estudi sobre el medi ambient a Tarragona PROFESSORS J.M.Vila

 • 9

  DESCRIPCI Donada la importncia davui dia envers el medi ambient i al creixement sostenible, aquest treball permetr aprofundir en la necessitat de preservar el medi ambient, aix com en les mesures poltiques, socials, empresarials,...que es duen a terme. Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 53 TTOL Les 95 tesis de Luther:comentari, simbologia, conseqncies. Inici de la Reforma protestant i naixement duna nova esglsia PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 54 TTOL La constituci poltica dAlemanya com a naci moderna:creaci de lesperit popular (Nationaler Volkgeist) amb autors representatius PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 55 TTOL Elisabeth dustria (Sissy Emperadriu): el mite i la realitat PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 56 TTOL Expressionisme pictric: Der Blaue Reiter, Die Brcke, Kathe Koll PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 57 TTOL Expressionisme cinematogrfic: Metrpolis, Nosferatu PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 58 TTOL El Reichstag com a edifici-testimoni: evoluci arquitectnica i histrica PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 59 TTOL La publicitat nazi PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 60 TTOL Autors i artistes entorn del tema de la divisi alemanya i/o la reunificaci PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 61 TTOL Berln, una ciutat escenari del segle XX europeu i centre cultural i cosmopolita

 • 10

  PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 62 TTOL Les empreses alemanyes de lentorn de Tarragona PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres DESCRIPCI Departament de Alemany FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 63 TTOL El sector turstic a Tarragona en relaci als visitants alemanys PROFESSORS Ma Jos Red / Carme Torres Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 64 TTOL Les Escoles socrtiques (Filosofia hel.lenstica) PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Les principals escoles de pensament desprs de Scrates. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 65 TTOL La revoluci cientfica al Renaixementt PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Els canvis de paradigma cientfic i les caracterstiques de les revolucions cintfiques. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 66 TTOL Utopia de Thomas Moore. Lantimilitarisme PROFESSORS Miquel Beltran DESCRIPCI Comparaci de filosofies diverses entorn dun tema central. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 67 TTOL La controversia entre Racionalisme i Empirisme (Tema PAU) PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Estudi dautors, textos i panorama de la Filosofia moderna. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 68 TTOL Filosofia i Il.lustraci. Crtica a la religi i a la cultura. PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Ideari de la Il.lustraci i influncia sobre el segle XX. Anlisi i crtica de la cultura. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 69 TTOL Lanticrist, de F.Nietzsche. PROFESSORS Miquel Bertran DESCRIPCI Crtica dels valors morals, anlisi de ltica i crtica de la cultura. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 70 TTOL Aproximaci a Maria Zambrano PROFESSORS Miquel Bertran DESCRIPCI Dona i Filosofia. Ra potica. Esttica filosfica en la filosofia espanyola del

 • 11

  segle XX. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 71 TTOL Aproximaci a Hannah Arendt PROFESSORS Miquel Bertran DESCRIPCI Dona i Filosofia. Filosofia poltica i social del segle XX. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 72 TTOL Georges Moustaki i la can de temtica existencialista PROFESSORS Miquel Bertran DESCRIPCI Existencialisme i antropologia existencialista del segle XX. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 73 TTOL La relaci entre mite i Filosofia (Antrpologia cultural i biolgica) PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Estudi de mites culturals i cosmovisions de diversos pobles de la terra i anlisi filosfica. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 74 TTOL Ls de la literatura en lestudi de la filosofia PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Localitzaci i comentari didees filosfiques en narrativa i assaig. Lanlisi del llenguatge. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 75 TTOL tica i filosofia de les tecnologies de la informaci i la comunicaci PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Estudi crtica de les tecnologies i la societat del coneixement i la comunicaci. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 76 TTOL Problemes tics de la cincia i de la tecnologia PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Anlisi de diverses manifestacions de la cincia i la tcnica sobre lhome i el medi davui. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 77 TTOL Sigmund Freud i El malestar en la cultura PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Diagnstic de la psicoanlisi sobre les contradiccions i problemes de la cultura. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 78 TTOL Lorigen de la Sociologia al segle XIX PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Estudi dels quatre principals autors fundacionals de la Sociologia contempornia. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 79 TTOL Les fbies: orgens i tractaments (Psicologia del comportament) PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI estudi de diferents trastorns de la conducta i mtodes clnics de terpia i

 • 12

  reacondicionament. Departament de Filosofia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 80 TTOL La psicoanlisi i la personalitat humana PROFESSORS Joan Canet DESCRIPCI Estudi de diferents teories de la personalitat humana segons la Psicologia. Departament de Religi FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 81 TTOL Els smbols religiosos a lart i cultura dels pobles PROFESSORS Josep Ponce, Rosa Melin DESCRIPCI - La simbologia en lart cristi. - Principals smbols en lart daltres religions. - Els smbols religiosos en les principals festes i tradicions populars a Catalunya. Departament de Religi FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 82 TTOL Els nostres monestirs PROFESSORS Josep Ponce, Rosa Melin DESCRIPCI - Aproximaci a la vida medieval a travs dels nostres monestirs: aspectes fsics, econmics

  i socials de les comarques on estan situats, etc.,.. Departament de Religi 83 TTOL Cinema i religi PROFESSORS Josep Ponce, Rosa Melin DESCRIPCI El cinema, transmissor de valors i recreador dhistries i tradicions. Departament de Religi FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 84 TTOL Les expressions religioses en la nostra cultura PROFESSORS Josep Ponce, Rosa Melin DESCRIPCI Noms, dites, festes, tradicions i signes del nostre passat que ajuden a descobrir i comprendre la nostra histria i el present dels pobles. Departament de Histria i geografia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 85 TITOL Repblica i guerra civil PROFESSORS Departament de Histria i geografia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 86 TTOL El franquisme PROFESSORS DESCRIPCI Departament de Histria i geografia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 87 TTOL La transici democrtica PROFESSORS DESCRIPCI Departament de Histria i geografia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 88 TTOL Educaci per a la pau PROFESSORS

 • 13

  DESCRIPCI Departament de Histria i geografia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 89 TTOL Temes dHistria de lArt PROFESSORS DESCRIPCI Departament de Histria i geografia FITXA PROPOSTA TREBALL DE RECERCA 90 TTOL Geografia humana: demografia, emigraci, turisme,... PROFESSORS DESCRIPCI

 • 14

  TREBALL DE RECERCA BATXILLERAT

  Elecci del treball de recerca Desprs de valorar les diferents propostes dels departaments, respecte els treballs de recerca que es poden fer, cal que lescolliu. Penseu que tamb es pot plantejar un tema diferent als proposats, en aquest cas cal parlar amb un/a professor/a del centre que pugui dirigir el vostre treball. A ms cal tenir present que ... - Abans descollir el treball cal que parleu amb el/la tutor/a de recerca del

  departament corresponent, aquest us ampliar els aspectes del treball i, en el cas que lescolliu, us donar el vist-i-plau (cal que consti en la butlleta).

  - Abans del dia 4 de juny, cal lliurar la butlleta delecci del treball al vostre tutor o tutora de grup.

  - s molt important comenar a fer el treball durant el perode destiu, per tant, cal que concreteu amb el vostre tutor/a el plantejament de la recerca i la feina que cal fer.

  ( retallar i lliurar-ho al tutor/a)

  BUTLLETA DELECCI DEL TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT CURS 2010/2011

  Alume/a: Grup: TTOL: Indiqueu si s : OPCI CENTRE OPCI PRPIA DEPARTAMENT PROFESSOR/A TUTOR/A DESCRIPCI Tarragona a ... de ............. de 2010 Signat: Lalumne/a Vist i plau del professor/a

Recommended

View more >