Normes de l'elecci les pubilles i hereus 2014

 • Published on
  02-Apr-2016

 • View
  216

 • Download
  4

DESCRIPTION

 

Transcript

 • NORMES QUE REGULEN EL CONCURS DE LELECCI A PUBILLA I HEREU DE LA FESTA DE LA VEREMA DE CUBELLES 2014

  Normativa de les pubilles i hereus de Cubelles El segent document pretn regular lelecci i les funcions de les pubilles i hereus escollits a Cubelles a partir de la data de lemissi del mateix pels anys 2014-2015.

  CANDIDATS/TES Poden participar a lelecci de pubilla i hereu i pubilla infantil i hereu infantil, i seguint les recomanacions del Foment de les Tradicions Catalanes, han de complir els segents requisits:

  - Pubilla i hereu: o Estar empadronat/da a Cubelles o Tenir entre 17 i 21 anys

  - Pubilla i hereu infantil o Estar empadronat/da a Cubelles o Tenir entre 6 i 12 anys.

  INSCRIPCI Per participar cal omplir un formulari dinscripci, a travs del web municipal (www.cubelles.cat) o presencialment a les oficines municipals de Turisme com a mxim 1 setmana abans de lelecci, que tindr lloc en el decurs de la Festa de la Verema (1r o 2n cap de setmana de setembre). La inscripci s gratuta.

  ELECCI

  Pubilles i Hereus Lelecci es portar a terme dins dels actes de la Festa de la Verema. El procs de selecci es dur a terme a travs de la formulaci de 5 preguntes sobre el municipi de Cubelles, que formular el/la president/a del jurat. Un cop escollits/des rebran diversos obsequis i la banda commemorativa de la seva elecci per a lany que va des de lelecci fins a la propera Festa de la Verema.

  Pubilles i Hereus infantils La seva elecci es far a travs dun sorteig dentre tots/es els/les candidats/es que es presentin. Es dipositar el nom de cada candidat escrit en un paperet doblegat dins una bosseta i el membre del jurat de ms edat nextraur un que decidir quin ser lescollit.

  JURAT El jurat estar composat per: Una persona amb trajectria al municipi pel foment de tradicions catalanes. Una persona duna entitat representativa de foment de tradicions catalanes. La Pubilla i lHereu de lany anterior. Finalment es comptar amb la presencia dun/a secretari/a, que sencarregar de controlar que el procs sigui el correcte i no tindr ni veu ni vot.

 • DRETS I DEURES DELS HEREUS I PUBILLES Els membres del pubillatge elegits hauran de representar el municipi en els seus actes de major rellevncia (adjuntats en un calendari annex al document). En cas de no poder assistir a un acte shaur de comunicar amb antelaci al Departament de Protocol (informa@cubelles.org).

  VESTUARI Els vestits tradicionals sn propietat de lAjuntament de Cubelles En el moment en qu un membre del pubillatge sigui escollit se li cedir un vestit tradicional que haur de retornar quan acabi el seu any de representaci.

  Els vestits masculins consten duns pantalons de pana, una armilla, una barretina i una faixa. Els candidats a Hereu hauran de portar el dia del nomenament la camisa blanca, els pantalons de pana foscos, espardenyes, barretina vermella i faixa. Els vestit femenins consten de cos, faldilla, mantellina, davantal i banda Les candidates a Pubilla hauran de portar el dia del nomenament una camisa blanca, mitges blanques i unes espardenyes.

  Els vestits hauran de ser tornats al final de cada mandat. En cas que algun representant vulgui fer-sen algun de propi o vulgui quedar-sel haur dentregar-ne un de nou el dia del seu comiat.

  BANDES Les bandes tindran brodat el ttol ostentat per cada representant, lescut de Cubelles i lany en el qual sn membres. Les bandes seran de roba de la Senyera i les lletres aniran brodades en color daurat o negre.

 • ANNEX Actes del Municipi que hauran dassistir lHereu i Pubilla: Xatonada Popular (seran convidats/des per la regidoria de Turisme al lliurament de premis) Preg de Festa Major (14 dagost) (seran convidats/des per protocol de lAjuntament al preg, lexhibici i el sopar dels focs dartifici) Ofici de Festa Major (15 dagost) (seran convidats/des per protocol de lAjuntament a la missa i lexhibici) Festa de la Verema (seran convidats/des per la regidoria de Turisme a la inauguraci i acte de nomenament dels nous candidats) Diada Nacional de Catalunya (seran convidats/des per protocol de lAjuntament a lacte oficial) Diada de la Gent Gran (seran convidats/des per la regidoria de Benestar Social al lliurament de premis

  LAjuntament pot requerir-los en qualsevol altre acte que sorganitzi.

  Com a norma general hauran dassistir vestits solament amb la banda (es recomana vestir formalment) excepte en els actes de la Festa de la Verema i la Diada Nacional de Catalunya.

  FULL DINSCRIPCI POSSIBLE CANDIDAT/A A PUBILLA I HEREU

  Dades Personals:

  Nom:

  Cognoms:

  Data de naixement i edat:

  Adrea:

  Telfons de contacte:

  E-mail de contacte:

  Signatura: