Full normes per la web

 • Published on
  03-Apr-2016

 • View
  214

 • Download
  1

DESCRIPTION

 

Transcript

 • Lescola ofereix diferents serveis:

  Al mat de 8 a 9, hi ha un servei de guarderia. Caldr que entreu per la porteria petita.

  De 1 a 3: servei de menjador que poden utilitzar de forma habitual tots els alumnes, a partir del dia 15 de setembre. Si voleu deixar-lo espordicament a dinar compreu el tiquet secretaria.

  Les activitats extraescolars al migdia i a la tarda, per a diferents edats.

  Si us interessa qualsevol daquests serveis, podeu dirigir- vos a les secretries.

  Linici del curs escolar s el proper dia 15 de setembre.

  Lhorari de les classes per a tots els alumnes de parvulari, s de 9 a 1 i de 3 a 5. La porta, sobrir 5 minuts abans i es tancar passats 5 minuts de lhora en punt. Us preguem puntualitat per no trencar el ritme de laula.

  Per afavorir lordre al parvulari, cal que entreu per la Ronda Camprodon i deixeu els vostres fills a la Sala del Bambi, sense entrar a la Sala ni quedar-vos-hi. Si voleu fer algun comentari a la mestra, caldr que escriviu un comunicat o fu una nota al vostre fill/a per fer-li arribar.

  No es pot aparcar a la Ronda Camprondon per teniu a la vostra disposici un servei daparcament amb descomptes en diferents prquings de la zona. Demaneu informaci a secretaria.

  Aquests primers dies, haureu dacompanyar els alumnes de P3 fins a la classe i un cop estiguin adaptats, ja us avisarem per tal que els deixeu a la Sala.

  Els alumnes de P3, sempre els recollireu a la classe.

  Al migdia, els alumnes de P4 els podreu recollir a laula i a la tarda a Sala del Bambi.

  Els alumnes de P5, al migdia sesperaran a la Sala del Bambi i a la tarda a laula.

  Si ve una persona a buscar el vostre fill que no s la que habitualment ho fa, millor que ens ho comuniqueu.

  Recordeu que lescola passads, sala, pati, hort, jard- a partir de la 1 i de les 5, no s un espai de joc. Per tant, us recomanem puntualitat a lhora dabandonar el recinte escolar.

 • Els alumnes nous, tenen una bossa que donar la mateixa mestra al finalitzar la reuni informativa i servir per tot el parvulari. Haureu de marcar-la amb el nom, en un lloc visible de la bossa i posar-hi un distintiu.

  Cal que portin una tassa de plstic marcada amb el nom. La portarem a casa per rentar el divendres i cal tornar-la el dilluns.

  Tots els alumnes han de portar la bata de lescola, marcada amb el nom visible a la part de davant. A la butxaca, han de portar-hi un mocador cosit amb una beta llarga. Us la donarem el dimecres i el divendres per rentar, i sempre que estigui molt bruta. Lheu de tornar neta lendem. Podeu comprar-la a la secretaria de lescola.

  Els nens i nenes han desmorzar a casa, abans danar a lescola. Malgrat tot, a mig mat esmorzem cadasc a la seva classe amb lobjectiu de treballar tot un seguit dhbits. Per aix, cal que portin un petit esmorzar,

  Aconsellem i potenciem que sigui variat i equilibrat. Recomanem portar fruita ja la pelem a lescola-, pa amb tomquet, pa amb acompanyament, iogurts...

  Per tal de cuidar i respectar el nostre entorn, lesmorzar cal que el porteu dins una capseta o tupper, aix, no utilitzem ni el paper de plata ni el plstic. Les peles de fruita que resulten dels esmorzars, les reciclem en el compostador que tenim a lhort.

  No es poden portar ni lctics en pot de vidre, ni lctics bebibles ni sucs, com tamb pensem que no s bo portar pastes i bolleria cada dia.

  Per facilitar lautonomia els nens han de venir a lescola amb roba cmoda. No poden portar cintur ni tirants, i els botons cal que siguin fcils de cordar i descordar. Recomanem portar xandalls o pantalons amb goma.

  Els alumnes de P3, caldr que portin una muda de recanvi a lescola per a tot el curs, aix com un paquet de tovalloletes.

 • Els alumnes que es quedin a dinar han de portar una bata diferent de la de lescola amb una cinta per penjar i un mocador amb una beta cosida a la butxaca. Tamb un pitet, que us donarem el dimecres i el divendres per rentar. Cal que portin un necesser amb una pinta i si voleu, colnia.

  Els nens de P3 poden fer migdiada. Cadasc tindr tumbona i per a cobrir-la han de portar un llenolet. Tamb cal que portin una manteta per abrigar-se, el coix, el peluix i si ho necessiten, el xumet dins una caixeta o bosseta per guardar-lo. Tot aix, dins una bossa gran de roba que ser ds exclusiu per anar a dormir i la donarem cada divendres per tal que ho renteu tot. El dilluns caldr que ho retorneu. Si es queda a dinar i dormir espordicament, tamb ho ha de portar.

  Per a les sortides i sessions de psicomotricitat, s necessari i obligatori el xandall i samarreta de lescola. Cal que estigui marcat amb el nom i un mocador amb cinta llarga a la butxaca. Igual que la bata, podeu comprar-lo a la secretaria de lescola tots els dimecres durant el curs.

  Abans de loctubre, ja us informarem del dia que faran sessi de psicomotricitat.

  Els alumnes de P3, caldr que portin una muda de recanvi a lescola per a tot el curs, aix com un paquet de tovalloletes.

  Les peces de roba que shan de penjar, caldr que portin una cinta. Recordeu a cosir-la en jaquetes, jerseis, xandall, abrics

  Tota la roba i objectes personals, han danar marcats amb el nom (got, capseta de lesmorzar, muda de recanvi, jerseis i jaquetes, xandall de lescola, bates, pitets...).

  Cada alumne disposa duns espais al passads on guardar les seves coses identificats amb la foto i el nom. Igualment, tots els alumnes a dins laula podran penjar la seva tassa.

 • A lescola no administrarem cap medicament sense la recepta mdica.

  Recordeu que si estan malalts o tenen febre, NO PODEN VENIR A LESCOLA i menys si tenen malalties contagioses (conjuntivitis, varicella...). Si es posen malalts durant el dia, us telefonarem.

  No han de portar ni joguines ni el xumet (noms per dormir).

  Lescola no disposa despai per a guardar els cotxets, i per tant, caldr que us lemporteu quan hagueu deixat el nen. Igualment, tampoc es poden deixar altres mitjans de transport (bici, patinet...).

  mporteu quan hagueu deixat el nen. Igualment, tampoc es poden deixar altres mitjans de transport (bici, patinet...).

  Com a norma del parvulari, noms celebrem el Sant o lAniversari.

  Per no contribuir a la societat de consum i potenciar altres valors dels nens, NO podeu portar cap mena de regal ni detall per a celebrar-ho amb els companys de classe. Aquest s el dia del nen i ell s el protagonista. Podem educar i fer feli a linfant, sense necessitat de dependre de les coses materials.

  Aix mateix, deixant el mxim de llibertat per celebrar-ho fora de lescola, no podeu portar invitacions per evitar que els nens se sentin discriminats i ho passin malament, aix com tampoc els regals per donar al nen homenatjat. No donarem telfons ni llistes de cap mena, tal com marca la llei de protecci de dades.

  Al parvulari, haureu de fer el pagament de les sortides a la tutora, com a mxim dos dies abans de la data de realitzaci. Si no es respecta el termini marcat, lalumne no podr venir dexcursi.

  Tots els alumnes que no hagin fet el pagament de lassegurana escolar, NO podran realitzar cap activitat en qu sortim del recinte de lescola.

 • Si teniu alguna cosa per parlar o comentar, noms cal que ens ho dieu i concertarem entrevista a les hores de les quals disposem.

  Agrairem que llegiu amb atenci aquest recull i ho tingueu present en tot moment. Trobareu aquest document penjat al web de lescola.

  -Plataforma CLICKEDU, que hi podreu accedir a travs del mateix web amb la contrasenya que us farem arribar. Hi trobareu les circulars i informes, aix com podreu utilitzar-la per comunicar-vos amb la tutora, veure fotografies dels vostres fills, seguir el calendari dactivitats... - Cal tamb que escolteu als vostres fills i feu cas dels encrrecs que sels donen.

  La comunicaci famlia-escola s molt important i essencial. Utilitzarem aquests diferents canals:

  - Per als alumnes de P3, trobareu uns plafons al passads on explica com han menjat i dormit. Els nens de P4 i P5 us ho explicaran ells mateixos.

  - Pantalles de TV a la Sala del Bambi i Porteria.

  - Web de lescola: http://www.fedac.cat/vic

  En cas duna absncia llarga, heu de telefonar a lescola per comunicar-nos-ho o enviar un comunicat a la tutora.

  Si algun dia heu de portar el nen o nena al metge, noms cal que ens aviseu i el podeu portar o venir a buscar a la classe.

 • C/ Pare Coll, 17 Telf. 93 8893351

  674848574

  www.fedac.cat/vic