Fitxa de projecte I després de l'ESO, què?

 • Published on
  28-Jan-2017

 • View
  221

 • Download
  2

Transcript

 • Fitxa de projecte

  Ttol del treball: I desprs de l'ESO, qu? Centre: 08043462 Institut Ernest Lluch Responsable/s del projecte: Marta Domnguez Sensada Etapa: ESO Curs: 4t rea curricular: Interdisciplinari Descripci del projecte:

  Enlla en lnia al treball presentat: https://sites.google.com/a/xtec.cat/oap/home Enlla a la memria del projecte: 18

  I desprs de l'ESO, qu? s un projecte de recerca creat i implementat per primer cop durant el curs 2014-2015, estructurat segons els criteris metodolgics i didctics de les Webquests i que t per objectiu principal l'orientaci acadmico-professional de l'alumnat.

  s per tant, un conjunt de tasques de recerca guiades que utilitza principalment recursos TIC i l'experincia de l'alumnat estructurada a travs de diverses activitats. Est ideat tenint en compte el desenvolupament de les competncies bsiques, el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritzant la construcci de coneixement mitjanant la transformaci de la informaci en la creaci d'un producte en format web.

  L'objectiu didctic principal s situar l'alumne/a com a protagonista del seu projecte d'aprenentatge i dotar-lo d'eines i recursos per construir el seu propi projecte de vida acadmico-professional. Es desenvolupa en el marc temporal i acadmic del projecte de recerca de 4t d'ESO.

  http://www.edubcn.cat/rcs_gene/extra/00_tecnologia_educativa/bones_practiques_2015_2016/presentats/18_15_16.pdf