De l'Hort a la Biblioteca: Guia General

 • Published on
  29-Mar-2016

 • View
  217

 • Download
  1

DESCRIPTION

Guia General. Objectius De l'Hort a la Biblioteca Biblioteca Jordi Rubi i Balaguer

Transcript

 • Sant Boi de Llobregat es troba situat dins del Parc Agrari del Baix Llobregat una deles zones agrcoles ms frtils i antigues del pas i que forma part del nostrepatrimoni cultural, paisatgstic, econmic i ecolgic. El paper de la Biblioteca dinsdaquest context ser potenciar i facilitar informaci per al consum, cultiu i cuina delsproductes del Parc Agrari, que tenim tan a prop.

  Com ho farem?

  1.Amb l'organitzacio d' activitats de difusi a la Biblioteca: conferncies,projeccions,presentacions de llibres, tallers i exposicions. Dirigides tant a pblic adultcom infantil.

  2. Amb l'adquisici de fons documental per ampliar la nostra col.lecci i apropar totel material disponible als nostres usuaris: llibres, documentals i tot tipus de materialrelacionat amb consum, cultiu i cuina.

  3. Elaboraci de guies de lectura que facilitin informaci prctica a les personesinteressades (webs, llibres, articles de premsa, documentals).

  Volem que aquest sigui un projecte de continutat en el temps, establir un rac verda la Biblioteca on trobar tota la informaci relacionada i que sigui actualitzat demanera peridica.

  Esperem que la Biblioteca sigui un lloc de trobada, un punt verd on poder col.laboraramb diferents associacions, restaurants, pagesos i empreses per fomentarlalimentaci saludable, leconomia local i el medi ambient.

  Volem gaudir del nostre entorn, dels productes de proximitat...productes detemporada i confiana.

  Biblioteca Jordi Rubi i Balaguer

 • BIBLIOTECA JORDI RUBI I BALAGUERBaldiri Aleu, 6-8 08830 Sant Boi de LLobregatTel. 93 630 97 60Fax 93 630 97 58b.st.boillo.jrb@diba.cat

  HORARI:Dilluns, de 15 a 21 horesDe dimarts a divendres, de 9 a 21 horesDissabtes, d'11 a 19 horesHorari d'estiu:De dilluns a divendres de 14 a 21 horesTancat: diumenges i festius, 5 de gener, Setmana Santa de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, i del 24 al 31 de desembre.

  COL.LABOREN:

  Si vols col.laborar en el projecte posa't encontacte amb nosaltres:b.st.boillo.jrb@diba.cat