Presentació programa MERCAT PÚBLIC

 • Published on
  21-Dec-2014

 • View
  1.922

 • Download
  2

DESCRIPTION

Programa de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) de suport a les pimes per un millor accs a la contractaci pblica.

Transcript

 • 1. Barcelona ActivaEmpresesPROGRAMA DE SUPORT A LES PIMESPER UN MILLOR ACCS A LACONTRACTACI PBLICA Promoci Econmica
 • 2. BREU PRESENTACI DELS SERVEISINCLOSOS EN EL PROGRAMA 1. Vigilncia i identificaci doportunitats 2. Assessorament 3. Formaci 4. Collaboraci empresarial
 • 3. VIGILNCIA I IDENTIFICACI DOPORTUNITATSEl servei de vigilncia en el programa Mercat Pblic consisteix en lenviamentde correus electrnics de forma peridica a cada empresa, amb el llistat delicitacions/adjudicacions que els interessen en funci del seu sector i mbitgeogrfic.Els correus de vigilncia senvien amb: periodicitat diria les licitacions/adjudicacions publicades amb mbit dexecuci estatal (publicacions locals, autonmiques, estatals i europees). periodicitat setmanal les licitacions/adjudicacions publicades amb mbit dexecuci a la uni europea (excepte Espanya)
 • 4. ASSESSORAMENTLes empreses que detectin una oportunitat (ja sigui als correus de vigilncia o pelsseus propis mitjans) i requereixin assessorament personalitzat, poden sollicitar-nedels segents tipus: 1. Assessorament per decidir si presentar-se a una oportunitat. 2. Sessi dacompanyament en la lectura del plec. 3. Sessi dacompanyament en la preparaci duna oferta. 4. Sessi de suport a la creaci duna UTE per a presentar una proposta conjunta.Excepte pel tipus 1 que es fa lassessorament per telfon o correu electrnic, laresta t lloc en sessions personals de dues hores aproximadament, al ParcTecnolgic Barcelona Nord.
 • 5. FORMACISeminari 1: Primeres passes dins del Mercat PblicData i Hora: 29 de setembre de 2011 de 17:30h a 19:30hObjectius: Preparar a les empreses per presentar-se a concursos pblics.Seminari 2: Com afrontar una oportunitat?Data i Hora: 24 de novembre de 2011 de 17:30h a 19:30hObjectius: Dotar a les empreses de metodologia per elaborar una oferta perladministraci pblica.Seminari 3: El procs de contractaci IData i Hora: 16 de febrer de 2012 de 17:30h a 19:30hObjectius: Dotar a les empreses duna visi global dels diferents aspectes dunprocs de contractaci complet (part I).Seminari 4: El procs de contractaci IIData i Hora: 19 dabril de 2012 de 17:30h a 19:30hObjectius: Dotar a les empreses duna visi global dels diferents aspectes dunprocs de contractaci complet (part II).
 • 6. FOMENT DE LA COOPERACI EMPRESARIALPer a poder accedir a licitacions de gran dimensi, o per a poder competir ambles grans empreses en igualtat de condicions, sovint les pimes han dunir-se.Com simpulsa la collaboraci empresarial en el programa? Amb la identificaci, per part de lequip del programa, de potencials sinrgies, ja sigui durant les tasques de vigilncia o durant les sessions dassessorament. Fomentant la interacci entre participants al programa per tal destablir relacions i identificar possibles collaboracions empresarials amb altres empreses del mateix sector. Proporcionant el suport de lequip del programa en la creaci dUTEs per a la presentaci conjunta dofertes.
 • 7. Barcelonanetactiva)Portal Pblic (Barcelonanetactiva) Informaci del servei Llistat dactivitats programades Documentaci relacionada Enllaos dintershttp://www.barcelonanetactiva.com/com_accedir_a_licitacions Biznetbarcelona)Espai collaboratiu (Biznetbarcelona) Contactes Xarxes 2.0 per interactuar amb els diferents agents implicats en el programa Recursos i documentaci del programahttp://www.biznetbarcelona.com/web/mercat-public Telfon 93 291 77 77 Correu mercatpublic@barcelonactiva.cat