Normes De Funcionament Dels Tallers De Tecnologia

  • Published on
    24-Jul-2015

  • View
    474

  • Download
    2

Transcript

NORMES DE FUNCIONAMENT DELS TALLERS DE TECNOLOGA

Departament de Tecnologa de lIES Can Mas de Ripollet.

NORMES DE FUNCIONAMENT DELS TALLERS DE TECNOLOGA I LES AULES DINFORMTICAEn els tallers de Tecnologia sapliquen les mateixes normes que en la resta del centre. Daltra banda, dins daquest tallers i pel seu tarann cal tenir en compte totes aquestes normes :

1. Tots els alumnes seuran sempre i durant tot el curs, en el mateixa taula i tindran cura del seu lloc de treball. Cada alumne vetllar per que la seva taula quedi recollida i neta, tal i com se la trobat.

2. Al finalitzar cada classe es pujaran els tamborets.

3. Cada dia hi haur un responsable de la neteja del taller que vetllar per que aquest quedi net i endreat. Tamb hi haur un responsable de recollir les eines i els materials. Ambds comenaran la seva tasca 5 minuts abans de que toqui el timbre o quan el professor ho digui.

4. No es pot menjar, ni mastegar xiclet ni escoltar msica.

5. Els treballs shan de desar all on el professor ho digui. Cada alumne ha de tenir cura del material que se li subministra i per tal ha de conservar-lo en la seva totalitat durant tot el curs.

6. Qualsevol negligncia en la manipulaci de les eines que comporti un trencament o un deteriorament visible suposar una sanci que comportar des de no realitzar cap treball prctic al taller fins a lexpulsi del centre.

7. No es pot entrar en el Magatzem sense el perms del professor.Pel que fa a les aules dInformtica :

1. Tots els alumnes seuran sempre i durant tot el curs, en el mateix lloc. Cada alumne vetllar per que el seu lloc de treball quedi endressat, amb lordinador i la pantalla apagada al final de cada classe.

2. NO ES MANIPULAR NINGUNA PART DE LORDINADOR. Si algun alumne detecta qualsevol mal funcionament o desperfecte ho comunicar immediatament al professor/a.3. QUALSEVOL CONSULTA A INTERNET NO PROCEDENT O SENSE PERMS DEL PROFESSOR/A SER SANCIONAT AMB UN NEGATIU.PAGE 2http://blocs.xtec.cat/tecnocanmas